top of page
  • Writer's pictureValokuvaaja Malla Juuma

Hääkuvaus Porvoon Vanhassa kaupungissa.

Päivitetty: 24. marrask. 2022


hääkuvaus Porvoon vanhassa kaupungissa

Porvoon Vanha kaupunki on pullollaan mitä ihanenpia kuvausmestoja. Porvoo on kuin luotu hääkuvauksille. Hääkuvien taustoille löytyy jos minkälaista kujaa, sopukkaa, seinämää ja paljon erilaisia värejä ja sävyjä.


Myönnettävä on että varsinkin kesällä ja viikonloppuisin kujat ovat pullollaan turisteja mutta jos hakeutuu pikkasen syrjenpään löytyy kuvausrauhaa enempi.

Haasteeksi voi tulla myös mukulakivet joilla korkeilla kannoilla voi olla hivenen vaikeaa mutta siihen auttaa varakengät siirtymien välillä.


Tässä blogissa esittelen muutamia potrettikuvia jotka kuvasin tästä kauniista parista juuri Porvoon vanhan kaupungin sydämmessä viime elokuuna.


Kuvasin potretit ennen vihki ja -juhlatilaisuutta ja meillä oli runsaasti aikaa, noin kaksi tuntia kuvaamiseen ja siirtymiseen vihkipaikalle. Otimme myös hääjuhlan aikana illemmalla muutamat potretit juhlatilan maisemissa https://www.levinporvoo.fi mikä on myös mukavaa aluetta kuvata hääpotretteja.


Jos olette ajatelleet hääjuhlia ja mietitte valokuvaajaa tallentamaan tärkeän päivänne tapahtumia niin voitte käydä vilkaisemassa hääportfoliotani ja laita tiedustelua vapaista ajoista https://www.mallajuuma.net/hääkuvaus18 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
Post: Blog2_Post
bottom of page