top of page
  • Writer's pictureValokuvaaja Malla Juuma

Häät Porvoossa

Päivitetty: 31. toukok. 2023


Hääkuvaus Porvoossa Haikon kartanossa.


Valokuvasin marraskuun lopulla kahdet hääkuvat Haikon kartanolla. Molemmat kuvaukset olivat samalle päivälle ja tällä kertaa kuvasin vain hääpotretit. Tässä esittelen ensimmäisen upean parin hääpotretit.

Marraskuussahan on jo aika vilakkaa ulkona ja hämäräkin laskautuu jo iltapäivällä riippuen tietysti pilvisyydestä. Ensimmäinen kuvaus aloitettiin siinä klo 13 ja olimme päättäneet että kuvaus aloitetaan ulkomiljöössä Haikon kartanon ranta-alueella mikäli vain sää sallii.

No tietysti sää oli varmaankin tämän talven viimasin ja tuuli puhalsi melkoisen vauhdikkaasti. Hääpari istui autossa odottelemassa että sain mitattua valot ja kiinnitettyä salamat laituriin tikusti kiinni jottei tuuli olisi temmannut kuvauslaitteitani mereen. Kuvauksen aikana oli hääparin pakko tietysti välillä pukea takkia päälle ja lämmitellä otosten välissä.

Taisimme kuvata noin tunnin verran ulkosalla ja täytyy kiittää että pariskunta oli onneksi itsekkin niin innostuneita kuvauksesta että jaksoivat vielä poseerata lämpimässä kartanon sisätiloissa.

Mielestäni kuvista tuli aivan ihania ja kyllä kannatti käydä pikkasen vilvoittelemassa ulkomiljöössä.


Kotisivuuilla lisää kuvia katsottavana : www.mallajuuma.net

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Parikuvaus

コメント


コメント機能がオフになっています。
Post: Blog2_Post
bottom of page