top of page
  • Kirjoittajan kuvaValokuvaaja Malla Juuma

Markkinointikuvaus

Päivitetty: 24. syysk. 2020

Joogaohjaajan somekuvat markkinointiin ja viestintään.


Olen kuvannut joogaohjaaja Päivin kanssa useita erilaisia kuvituskuvia joita hän käyttää yrityksensä sosiaalisessa viestinnässä ja markkinoinnissa. Kuvia on otettu eri vuodenaikoina ja tällä kertaa esittelen tämän talven vilakat kuvat, jotka kuvasimme Porvoon Haikkoossa talvisessa säässä. Aikaisempia kesäisempiä kuvia löytyy myös täältä.


Valokuvien käyttö sosiaalisessa markkinoinnissa.
Markkinointikuvat someen

Monelle on mobiililaitteiden vilkuilusta tullut osa arkea. Sosiaalisesta mediasta etsitään neuvoja ja ohjeita, haetaan inspiraatioita, viihdykkeitä, kommunikoidaan ja sen parissa vietetään huomaamatta paljon aikaa.


Suihkiessamme tietotulvan keskellä aivot skannaavat kuvan nopeammin kuin kirjoitetun tekstin. Visuaalisesti miellyttävällä kuvalla herätetään katsojassa mielenkiinto, ja osuessaan oikeaan kohderyhmään, se saa katsojan viettämän kaemmin aikaa ja tutustumaan tarkemmin itse asiaan.


Yrittäjät hakeutuvat sinne missä mahdolliset asiakkaat jo ovat ja käyttävät sosiaalisen median mahdollisuudet yrityksensä myynnissä ja markkinoinnissa.

Esimerkiksi Instagram ja Pinterest ovat nimenomaan visuaalisen materiaalin kanavia ja Facebook-markkinoinnissa asiakkaat selaavat nopeasti uutisvirtaa, jolloin kuvalla on tärkeä merkitys pysäyttää käyttäjä tutustumaan tekstiin.Markkinointikuvat kertovat asiakkaillesi yrityksestäsi, tuotteistasi, palveluksistasi sekä houkuttelee asiakkaita tutustumaan yritykseesi. Tee tiedustelu ja kerro toiveesi kuvauksesta. Voimme yhdessä ideoida personoidut ja juuri sinun yrityksellesi luodut kuvat.


Jos tykkäsit kuvista, annan mielelläni lisätietoa joten laita tiedustelua.


Kuvien mallina esiintyy Päivi Kettula JoogaFoxista ja häneen voi tutustua Instagram ja Facebook tilellä.


Kirjoittelen tätä postausta juuri koronan aikana ja koska itsestään kannattaa pitää huolta, käy tsekaamassa Päivin online tunnit JoogaFoxin Facebook ja Instagram- tileiltä.Kotisivut : www.mallajuuma.net
98 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
Post: Blog2_Post
bottom of page